تاریخ: ۱۴۰۰/۶/۲۷
مصاحبه با دبیر کانون روستایی عارف آباد
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در اجرای طرح ماه تابان با دبیر کانون روستایی عارف آباد شهرستان کاشمر مصاحبه ای انجام شد که به شرح ذیل است:
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در اجرای طرح ماه تابان با دبیر کانون روستایی عارف آباد شهرستان کاشمر مصاحبه ای انجام شد که به شرح ذیل است:

لطفا خودتان را معرفی کنید ؟
روح اله قراری عارفی متولد سال 1379 عضو کوچکی از خانواده بزرگ هلال احمر و دانشجو رشته روانشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر هستم در حال حاضر خادم جوانان روستای عارف آباد به عنوان دبیر کانون روستایی هلال احمر می باشم.
آشنایی شما با جمعیت هلال احمر چگونه بود و از چه سالی فعالیت خود را آغاز کرده اید؟
من از سال 95 از طریق آموزش های طرح دادرس با جمعیت هلال احمر آشنا شدم. البته آشنایی اصلی من با هلال احمر از طریق فعالیت های خانواده ام در این سازمان بوده است. از سال 1398 بصورت فعال و مستمر در فعالیت های سازمان جوانان مشارکت داشتم و در نهایت به عنوان دبیر کانون روستایی مشغول به خدمت هستم.
انگیزه شما از عضویت و فعالیت در جمعیت هلال احمر چه بوده است ؟
انگیزه اصلی و هدف من از عضویت در جمعیت هلال احمر فراگیری آموزه های امدادی برای یاری رساندن به همنوعان و خانواده ام در مواقع اضطرار می باشد. البته مشارکت در فعالیت های بشر دوستانه جمعیت هلال احمر نیز از انگیزه های من بوده است.
اکنون فعالیت شما در جمعیت هلال احمر چگونه است و در چه برنامه هایی حضور داشتید؟
من به عنوان امدادگر واحد امداد و نجات و رابط خبری جمعیت هلال احمر شهرستان و ادمین معاونت امور جوانان استان فعالیت دارم و تاکنون در برنامه هایی از قبیل طرح ایمنی و سلامت مسافران نوروزی، کاروان های نیکوکاری ، طرح ملی پیمان و با شروع اپیدمی کرونا در کنار دیگر اعضای جمعیت هلال احمر فعالیت مستمر و فعالانه ای در طرح های نذر سلامت، آموزش های چهره به چهره، آمران سلامت و ناظران سلامت داشته ام.
از نظر شما کدام فعالیت و برنامه شاخص تر بوده است؟
از نظر من از فعالیت های بسیار ارزشمند که همواره مشتاقانه پیگیر حضور و فعالیت در آن هستم کاروان های نیکوکاری جمعیت هلال احمر هست که در روستای های کم برخوردار اجرا می‌شود و اعضای جمعیت هلال احمر به ارائه خدمات امدادی، آموزشی، سلامت محور، فرهنگی و بشر دوستانه می‌پردازند.
تاکنون چند نفر را عضو جمعیت هلال احمر کرده اید و تا چه زمانی به فعالیت در سازمان جوانان ادامه خواهید داد؟
همواره سعی کردم مشوق دوستانم برای عضویت آنان در جمعیت هلال احمر باشم و در مقاطع مختلف نیز دوستانم را به عضویت در این سازمان دعوت نمودم و آن ها نیز پذیرفتند البته اگر بصورت خاص به این موضوع بپردازم در تابستان 1399با دعوت از دانش آموزان طرح دادرس، بستر فعالیت 30 نفر از این عزیزان را فراهم کردم و آموزش آنان را به عهده گرفتم. فعالیت در سازمان جوانان بسیار شیرین است وهمواره در تلاشم که فعالیتم در این سازمان بشر دوستانه قطع نشود و امیدوارم تا زمانی که شرایط کاری و وقتم اقتضا کند به فعالیت های مستمر و فعالانه خود ادامه خواهم داد.
اگر رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر بودید به اجرای کدام برنامه بیشتر اهمیت می دادید؟
من اگر رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر بودم دامنه فعالیت های جمیعت هلال احمر را در قالب کاروان های نیکوکاری و اردوهای جهادی در مناطق کم برخوردار سراسر کشور گسترش میدادم. همچنین همت خود را بر ارتقا افزایش مهارت های اعضای سازمان جوانان قرار میدادم و سعی در توانمندی و هنر آموزی این عزیزان داشتم.
سخن پایانی
در پایان از اساتید و مربیان خودم در جمعیت هلال احمر که موفقیت های من مرهون کمک ها و حمایت های ایشان است تشکر میکنم.از پشتیبانی های آقای معین زاده معاونت محترم امور جوانان هلال احمر استان خراسان رضوی، آقای رضاپور رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کاشمر و سرکار خانم میرزایی مقدم مسئول امور جوانان شعبه کاشمر تشکر وقدردانی می کنم."