امروز: ۱۴۰۳/۲/۳۰



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ساعت ۱۱:۳۰ کد مطلب: 3946
 صعود پرسنل پایگاه عملیات به بلند ترین قله رشته کوه بینالود (شیر باد)
  صعود به مناسبت  هفته هلال احمر  انجام گرفت  این رشته کوه در  شمال  روستای بوژان(شمال شرقی نیشابور)
قرار دارد  . که بلند ترین رشته کوه از کوه های بینالود با ارتفاع 3305 مترمی باشد که معروف به بام استان خراسان رضوی است

مسیرهای صعود به قله شیرباد: مسیرهای متفاوتی برای صعود این قله وجود دارد که می توان از بوژان نیشابور، خط راس فلسکه-شیرباد، چشمه سبز گلمکان، روستای کاهو و سپس دولت آباد و معروف ترین مسیر آن یال سنگی از انتهای روستای زشک نام برد. برای اجرای برنامه از مسیر زشک باید ابتدا از دوراهی طرقبه عازم زشک شوید. ادامه مسیر با وسیله نقلیه تا چشمه قلقلی حدود 35 کیلومتر است و از آنجا تا باغ حمزه 9 کیلومتر مسافت دارید. که تمامی مسیر به صورت خاکی نرم و قابل تردد با خودرو شخصی نیز هست. باغ حمزه آخرین استراحتگاه مسیر بوده که با چشمه آب گوارا و استخر پرورش ماهی پذیرای کوهنوردان می باشد.

ادامه مسیر به دو قسمت تقسیم شده:
1. دره نهل: مسیر اول که متمایل به چپ و پاکوب مشخصی دارد شما را به چشمه نهل هدایت کرده که در کنار چشمه چمن وسیع و مناسبی برای شب مانی فراهم است.

2. یال سنگی: مسیر دوم سمت راست باغ حمزه یال سنگی و نسبتا طولانی را پی می گیرد که با شیبی بین 50 تا 65 درجه و با قدم مناسب حدود 2 ساعت، شما را به جانپناه شهید رضوی در ارتفاع 2750 متری هدایت می کند.

ادامه مسیر از جانپناه اکثرا تراورس بوده و در میان راه مسیرهای نهل و دره دولت آباد را در خود یکی کرده و در انتها به قله منتهی می شود. مسیر برگشت می تواند دره بوژان باشد که با عبور از کنار دره شکرآب و پاکوب بالای آبشارها، به پایان می رسد.

 
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی