امروز: ۱۴۰۳/۱/۹



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد ساعت ۹:۲۵ کد مطلب: 34004
 استقرار 33 پایگاه امدادی در جاده های خراسان رضوی
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: 33 پایگاه امدادی شامل 25 پایگاه ثابت و هشت پایگاه موقت ویژه فصل تابستان در مسیر جاده های این استان مستقر شده اند.
اسماعیل بهمن آبادی با اشاره به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان بیان کرد: استقرار این پایگاهها در تعطیلات عید فطر و سفرهای مرتبط با آن، موجب امدادرسانی مطلوب به مردم و مسافران خواهد بود.
وی ادامه داد: البته هنوز زمان و تاریخ اجرای 'طرح امداد و نجات تابستانی' از سوی سازمان امداد و نجات اعلام نشده اما احتمالا موعد آغاز آن اول تیر ماه و مصادف با آغاز تعطیلات تابستانی خواهد بود.
معاون جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: با اعلام زمان اجرای طرح، استقرار و افزایش پایگاههای سیار نیز انجام می شود. در هر پایگاه ثابت پنج نفر و در هر پایگاه موقت چهار نیروی امدادگر و نجاتگر مستقر می شوند و هر پایگاه دارای یک دستگاه آمبولانس و نیز امکان اسکان اضطراری است.
وی افزود: به این ترتیب 157 نیروی مستقر در پایگاههای امدادی، عملیات امدادرسانی را در مسیر جاده های خراسان رضوی بر عهده دارند.
وی گفت: هدف طرحهای امداد و نجات ارائه خدمات امدادی به مسافران جاده ای در قالب اجرای عملیات جستجو، نجات، آزادسازی، اطفاء حریق، انتقال مصدومان در حوادث احتمالی و در مجموع رفاه حال و امنیت خاطر مسافرانی است که از طریق جاده سفر می کنند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی