امروز: ۱۴۰۳/۲/۸



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير ساعت ۱۲:۱ کد مطلب: 47469
 ضعف مدیریت بحران مقتدر مهمترین آسیب در امدادرسانی سیل گلستان

 نشست شورای  معاونین جمعیت هلال احمر خراسان رضوی امروز در پایگاه پشتیبانی امداد و نجات استان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی، مطلع این نشست و نخستین موضوع، بررسی روند امدادرسانی در سیل گلستان به‌خصوص آق قلا و گمیشان توسط خراسان رضوی به عنوان استان معین گلستان بود.
رسول زارع از مدرسان امداد و نجات استان، در این باره به ارائه نقاط قوت و ضعف عملکرد هلال احمر در این حادثه پرداخت.
دکتر سید مجتبی احمدی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: در سیل آق قلا و گمیشان بزرگترین مشکل، ضعف مدیریت واحد و مقتدر و فرمانده میدانی حاضر به خصوص در ساعات و نخستین روزهای پس از وقوع سیل بود که حتی پس از عزل ناگهانی استاندار، سرپرست موقت برای اداره آن استان تعیین شد
وی ادامه داد: نبود استاندار مقتدر بعنوان رهبر و سرگروه اجرایی که در حکم مدیر بحران می‌باشد بزرگترین مسئله را در مدیریت سیل گلستان ایجاد کرد.
وی ادامه داد: در سیل گلستان 2 میلیارد و 200 میلیون مترمکعب آب وارد گلستان شد در حالیکه ظرفیت سدها خیلی کمتر از این بود.
دکتر احمدی اضافه کرد: آق قلا در نقطه‌ای پایین‌تر از سطح دریا واقع شده  که این وضعیت جای نگرانی و هشدار همیشگی دارد..
دکتر احمدی با اشاره به این ضرب‌المثل ژاپنی ها که ایرانیها زمان فراوان برای فراموشی حوادث دارند، گفت: این زمان‌دار بودن بحران‌ها ، خودش را در سیل آق قلا نشان داد و سیل گلستان همانند بحران کاترینا در آمریکا بود‌.
وی ادامه داد: این سیل طبق اعلام از سوی OCHA که سازمان جهانی رسمی در این زمینه است بالغ بر 35 هزار میلیارد تومان خسارت ثانویه در پی داشته است و پیش بینی می شود به 50 هزار میلیارد تومان هم برسد.
مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی به حضور پررنگ آقای جعفری رئیس هلال احمر گمیشان اشاره کرد و گفت : ایشان با اینکه در یک شهر کوچک بود ولی خیلی خوب کار کرد به طوریکه مردم سیل زده گلستان حدود 6 کیلومتر دیوار خاکی با دست خودشان در گمیشان درست کردند.
وی افزود: پیشگیری مهم است اما مردم گمیشان با عملکرد خوب خودشان در حین بحران توانستند تبعات سیل را کاهش بدهند.
دکتر احمدی بیان کرد: در سیل گلستان 300 میلیون یورو فدراسیون جهانی صلیب سرخ کمک کرد و گزارش جامع آنها برای اطلاعرسانی و مستندسازی جمعیت و جامعه جهانی موثر بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی به تفاوت مدیریت و حضور خراسان رضوی در گمیشان و کرمانشاه اشاره کرد و گفت : مدیریت ما در گلستان و کرمانشاه فرق می کرد ما در سرپل ذهاب مدیریت بحران را از صفر و باختیارات مدیریتی کامل تحویل گرفتیم اما در گلستان بعنوان نیروی پشتیبان و معین رفتیم و کار را از نیمه راه تحویل گرفتیم که نقص مستندات، شرایط کار را سخت تر کرد.
وی به خسارات وارده سیل در بردسکن ، سرخس و مناطقی از سبزوار در خراسان رضوی، اشاره کرد و گفت: همدلی و تشریک مساعی در مدیریت بحران خراسان رضوی باعث عملکرد خوب مجموعه شد درحالیکه خود استان هم از سیل آسیب دیده بود و این موضوع را هم استاندار محترم در دیدار با رئیس جمعیت تاکید کرد.
دکتر احمدی به آماده کردن نرم‌افزاری در تهران برای انبارها و اسکان اضطراری اشاره کرد و گفت: درصورتی‌که این نرم‌افزار آماده شود ورود و خروج اقلام در زمان بحران به انبارها قابلیت مستندسازی پیدا می نماید.
در ادامه جلسه اسماعیل بهمن آبادی، معاون امداد و نجات هلال احمر استان نیز گزارشی از وضعیت اداره عملیات، لجستیک و سایر زیرمجموعه‌های امدادی اشاره کرد.
همچنین در قسمتی از این جلسه خانم ناهید احمدی‌زاده به‌عنوان مشاور امور بانوان مدیرعامل و مسئول امور زنان و خانواده جمعیت هلال احمر استان معرفی شد.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی